L'entorn/activitats

Des de Can Xila, tindreu la possibilitat de gaudir d'activitats com el senderisme (el GR-3 creua el municipi), rutes amb BTT i excursions a cavall. Hi ha també una zona esportiva amb un camp de futbol de gespa i pista poliesportiva.
Part del municipi és inclòs en l'espai natural Montesquiu-Milany-Vallfogona, per al qual s'ha solicitat la declaració de Parc Natural.
Però allò realment únic que us ofereix Vallfogona és, sens dubte, els seus paisatges, la vida en plena natura i la pau que tot ho envolta.

VALLFOGONA DE RIPOLLÈS
El municipi de Vallfogona de Ripollès és una vall oberta situada a la comarca pirinenca del Ripollès i limitant amb la zona volcànica de la Garrotxa. Té uns 200 habitants, la major part dels quals viuen en masies repartides per la vall de la riera de Vallfogona i les serres que l'envolten i es dediquen activitats d'agricultura i ramaderia. A part de diverses construccions medievals repartides pel municipi, és de destacar el conjunt medieval que s'ha conservat en el nucli urbà i que ha estat restaurat recentment.

Home | La casa | Com arribar-hi | Els preus