El propietari de l'establiment ens comenta que:

La masia de Can Cibat està situada a Rocabruna, un petit nucli rural que es troba a 10 km de Camprodon i 7km de Beget, enmig d’un paratge de gran bellesa.

La casa, del segle XVIII, es troba a uns 200 metres de la carretera, en un punt elevat des d’on es pot veure l’església romànica de Sant Feliu
(s. XII) i el castell de Rocabruna així com unes bones vistes de les muntanyes que envolten el poble. La masia està dividida en quatre apartaments, tres a la casa principal i un quart a l’antiga pallissa, amb una capacitat per a 2 o 4 persones o per a 4 o 6 persones. Tots tenen una terrassa amb una taula i cadires.

Els apartaments estan completament equipats amb rentaplats, microones, forn, roba de llit, tovalloles i han estat reformats i decorats respectant el caràcter rústic de la casa però amb tots els detalls necessaris per tal que siguin acollidors i confortables.

Els dos apartaments petits, que nosaltres anomenem La cabanya i L’àtic, tenen una distribució oberta, amb una habitació amb un llit de matrimoni i un sofà al menjador que es converteix en llit. Els dos apartaments grans tenen dues habitacions, una amb un llit de matrimoni i una altra amb dos llits individuals i el sofà del menjador que es converteix en sofà llit.
Envia una petició de reserva a
Mas Can Cibat