El propietari de l'establiment ens comenta que:

Casa de poble independent situada al veïnat de Serrat (Queralbs) a 8 min de l’Estació del Cremallera de la Vall de Núria. En un entorn incomparable per a gaudir de la natura i de les activitats ramaderes!!Es tracta d’una cabanya restaurada el 2009, on s’hi guardava la palla i que antigament havia estat la sala de ball del poble.

Inscrits al Registre de Turisme de Catalunya amb els números de signatura: PG-000657 i PG-000658 respectivament.

Casa amb 2 habitatges rurals independents: La Cabanya de Cal Forn de Baix( 6 places) + ( 1 llit supletori per a <12 anys) ; La Cabanya de Cal Forn de Dalt: (5 places) + (1 llit supletori per a <12 anys)
Activitats d'oci:

  • Molt aprop dels allotjaments teniu la Vall de Núria,  només a 10 minuts amb cotxe arribareu a l’estació per agafar el Cremallera i accedir amb vint minuts  a un dels indrets més característics de Catalunya. I pels més encoratjats  també teniu la possibilitat d’accedir-hi a peu pel camí vell que neix  a Queralbs; I pels amants de l’esquí i els esports d’hivern no trobareu una estació més familiar i acollidora.
    Des dels allotjaments teniu la possibiltat de fer caminades o bé pels més experts excursions a cims de més de 2000 metres, podeu realitzar rutes amb visites al romànic del Ripollès com l’esglèsia de Sant Sadurni de Fustanyà ubicada al costat mateix dels allotjaments i realitzar diferents activitats a l’aire lliure  a la Vall de Ribes.
Envia una petició de reserva a
La Cabanya de Cal Forn