Vallter 2000
Panoramica Vallter 2000
Setcases
ESCAPA'T PER DESCOBRIR.
Vallter és la neu més mediterrània dels Pirineus.
Amb gairebé 35 anys d’activitat com a pista d’esquí, Vallter 2000 es troba en un cercle d’orígen glacial (cercle de Morens - Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases.

Envoltada de cims, alguns d'ells sobrepassen els 2.800 metres, la base de l'estació està situada a 2.000 metres d'altitud sobre la vall del riu Ter.
La seva privilegiada situació geogràfica permet contemplar una panoràmica única i excepcional. Des de la cota 2.535 m es divisa la badia de Roses i el cap de Creus (Costa Brava).

Aquesta proximitat al mar fa que les borrasques de llevant  deixin  gruixos  de neu que poden sobrepassar el metre d'alçada. Vallter és la neu més mediterrània dels Pirineus.
ESCAPA'T PER FER ESPORT

Vallter 2000 disposa d’11 remuntadors mecànics:
2 Telecadires
5 Telesquís,
3 Cntes transportadores
1 Telecorda

A més, la neu està garantida gràcies els 84 espersors.


ESCAPA'T PER GAUDIR

La proximitat i l’oferta de serveis permeten poder gaudir tranquil•lament de la jornada d’esquí a Vallter. Venda de forfets, armaris guardaesquís i consigna a peu de pistes. Lloguer de material modern. Botiga d’esports oberta temporada d’hivern i d’estiu. Centre mèdic amb personal qualificat. Zones de pàrquing gratuïtes i per abonats. Jardí de neu equipat amb telebaby. Escola d’esquí amb més de 40 professors titulats. Neu assegurada a la major part de l’àrea esquiable i màxima seguretat.

+ informació
Vallter 2000
Estació d'Esquí i Muntanya
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Tel. 972 13 60 57
www.vallter2000.com