El propietari de l'establiment ens comenta que:

Bonica masia restaurada l'any 1993. La casa és una antiga pallissa envoltada de prats i boscos molt a prop de la vall per on transcorre la riera de Vallfogona. La casa de l'Hostal de la Creu es troba al terme municipal de Ripoll, a 3,5 km en direcció a Vallfogona del Ripollès. Forma part del barri de Sant Bernabé que fa anys pertanyia a la Parròquia de Ripoll. S'hi accedeix des de Ripoll per la N 260 en direcció a Vallfogona del Ripollès i Olot. Entre els km. 111 i 112.

L’establiment disposa de:
3 habitacions, cuina, bany complet, sala d'estar amb llar de foc, menjador. Règim d'Allotjament independent per una capacitat de 5 persones.
La proposta de
Hostal de la Creu
Monestir de Ripoll

Visitar Santa Maria de Ripoll és acostar-se a un dels edificis més bells i evocadors de Catalunya. La portalada, la basílica i el claustre, en fan un conjunt únic, un gaudi per als amants de l’art. Però Ripoll transcendeix més enllà de les pedres. El comte Guifré el Pelós, l’abat Oliba, els comtes Ramon Berenguer III i IV o el bisbe Josep Morgades, són personatges cabdals de la nació i l’Església catalana, íntimament relacionats amb el monestir.

Envia una petició de reserva a
Hostal de la Creu