El propietari de l'establiment ens comenta que:

OBERT DES DEL 18 DE NOVEMBRE DE 2013
Més informació a www.santuaris.cat o enviant un correu a info@santuaris.cat

El Santuari de Montgrony es una hostatgeria-restaurant, situada a 1.408 mt. d'altitud,Gaudireu d'unes fabuloses vistes de tota la vall amb un encant especial. Lloc ideal per venir a practicar l'escalada, excursions en BTT o a peu, i gaudir de tranquil·litat d'aquestes terres encantades pel Comte Arnau.
Activitats d'oci:

  • Situada a dins mateix del Santuari és un dels principals centres de devoció mariana del Ripollès i fins de les comarques veïnes. Es troba adossat a la gran penya per la qual puja l'atrevida escala que guanya el pla de Sant Pere. Aquesta escala comença a la gran hostaleria del santuari, i la capella o santuari pròpiament dit és a mitja escala i té com a mur de la part nord la penya nua. S'hi venera una imatge de la Mare de Déu.
  • Sant Pere de Montgrony és una església del municipi de Gombrèn (Ripollès). Està situada al pla de Sant Pere de la Serra de Sant Pere, just sobre el cingle on hi ha la capella de Santa Maria de Montgrony. És una obra inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.
  • El Castell de Mataplana, bbicat a la baronia de Mataplana, al terme de Gombrèn, era un casal palau fortificat d’estil romànic i fou una cort trobadoresca molt important. Segons la llegenda és el castell del comte Arnau. Actualment es pot veure la capella i les restes del castell. Fou residència de la baronia de Mataplana.
  • La zona de Montgrony compta amb una gran varietat de vies d'escalada de dificultat diversa i gran espectacularitat
La proposta de
Santuari de Montgrony
Feu una visita guiada al Castell de Mataplana. En el guiatge ens deixarem encisar per la història, els mites i les llegendes d’un dels personatge més coneguts del castell: el Comte Arnau. Més informació: http://www.alt-ter.org/visitesguiades.htm
Envia una petició de reserva a
Santuari de Montgrony