El propietari de l'establiment ens comenta que:

Típica casa de pagès catalana situada al Prepirineu a 1000 metres d'altitud, en un lloc molt tranquil i amb unes magnífiques vistes a tota la vall, espai d'interés natural de Milany-Santa Magdalena-Puigsecalm-Bellmunt (Puig Obiol 1.552m) i al nucli medieval de Vallfogona amb el Pedraforca al fons.
La casa de pagès disposa de 3 allotjaments rurals independents per a una capacitat de 2 a 7 persones cada un. Un dels allotjaments està adaptat per persones amb mobilitat reduïda.
Cada allotjament disposa de sala amb llar de foc i cuina equipada, dos dormitoris dobles, bany i eixida (terrassa coberta pròpia de la zona) i està equipat amb calefacció. El tracte és familiar i acollidor. Hi ha possibilitat de participar en les tasques de l'explotació agrària.

COORDENADES GPS: 42º11'43.59" / 2º19'14.94"
Activitats d'oci:

  • Esglèsia romànica, Castell de Milany, Santa Magdalena de Cambrils, etc...Font de Tosca, Torrent de la Masica, Pont Medieval
    El 1er Diumenge d'Agost aplec de Santa Magdalena de Cambrils...qui vol pot pujar caminant des de Vallfogona amb grup i altres amb cotxes 4x4.Misa i dinar.....demanar tiquets Ajuntament 972 701909.
    La gent  que puja amb cotxe es porta cadira i taula per seure etc...
Envia una petició de reserva a
Can Puntí