El propietari de l'establiment ens comenta que:

Situat en un entorn únic, a la comarca del Ripollès, l’Hotel Prats ofereix als seus hostes el millor tracte familiar. Aquest establiment centenari, regentat per la quarta generació, està decorat amb mobles i objectes rescatats del passat, convertint aquest indret en un racó ple de caliu i descans.

L’Hotel Prats compta entre les seves instal·lacions amb una acollidora sala amb llar de foc i una àmplia terrassa, ideals per gaudir d’unes vacances en família durant qualsevol època de l’any. A més a més, per tal d’assegurar el teu repòs i cuidar el medi ambient, l’establiment disposa d’un sistema de calefacció geotèrmic, que aprofita l’energia de la terra per generar l’aigua calenta.

Disposa de 28 habitacions (dobles, tripes i quàdruples) amb bany complet encarades a la plaça de l'hotel o a la llera del riu, TV, wifi, PC públic i calefacció amb energia renovalble (geotermia) basada en una bomba de calor que recupera l'energia del subsol. Terrassa durant la temporada d'estiu, parking particular gratuit, servei de bar i sala de TV amb llar de foc. Servei de restaurant de menú i carta amb cuina pirinenca. Cuina:
Cuina tradicional catalana. Acurada i completa carta amb exquisits plats de tradició catalana i d'altres que el seu Xef, en Gil Pau, ha anat elaborant: peus de porc gratinats amb all i oli o bé rostits amb naps frescos dels país, canelons de carn, de bolets, de verdures, de senglar ... I que no falti l'escudella barrejada, consistent i ben calenta que refà només d'olorar-la. Tampoc no hi falten les faves ofegades, l'arròs de muntanya, carns a la brasa o estofades i els seus amanits i torrats cargols a la llauna.
Envia una petició de reserva a
Hotel Prats