La Molina
La Molina
Toses
La Molina va ser la primera estació dels Pirineus en acollir la Copa del Món Femenina d’Esquí Alpí.

A l’inici del segle XX naixia també l'esquí com a activitat lúdica i esportiva. La Molina, a cavall del Ripollès i la Cerdanya, ha estat una de les grans protagonistes d'aquests cent anys i com a estació d’esquí degana de l’Estat, ha apostat sempre per la renovació, per continuar estant al capdavant de l'esquí i per donar a l'esquiador nous i remodelats serveis, així com per aportar al turisme un valor afegit.
Avui, a La Molina hi podreu trobar tots els serveis d’una gran estació en un entorn natural incomparable, amb 53 pistes d’esquí i 16 remuntadors de primer nivell. La temporada 08-09 La Molina va ser la primera estació dels Pirineus en acollir la Copa del Món Femenina d’Esquí Alpí. També se celebren la Copa del Món per a Discapacitats i la Copa del Món Snowboard.

La Molina proposa a l'estiu activitats familiars i esportives aptes per a tots els públics i també adaptades per a discapacitats. En grup, amb nens o de forma individual tot està preparat per a que els visitants gaudeixin al màxim de la muntanya ja sigui a peu, en bici, en barca, sobre un poni, sota l’aigua, en quad,  en patinet... Emocions en totes les vessants possibles.
+ informació
La Molina
Atenció al client: 972 89 20 31
www.lamolina.cat