Aquest lloc web fa és de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, això com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
Castellano
TEMPS ACTUAL A:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Esports de muntanya i Aventura
Un dels esports més exigents dels qualificats de muntanya és sens dubte l’escalada, i el Ripollès no vol ser menys a l’hora d’acollir practicants de tot el món a trepar per les seves meravelloses parets de tots els nivells, ubicades en espais bucòlics.
A la zona del Ripollès podem practicar també aquest esport en una gran varietat de muntanyes, crestes i corredors de totes les dificultats,...
En una comarca d’aigua com el Ripollès no hi pot faltar la pràctica d’aquesta disciplina que ens permet gaudir de magnífics racons...
L’espeleologia és una disciplina que va sorgir com a tal el segle XIX a França i que també ha arrelat al nostre país. Descobriu la proposta que us ofereix la nostra comarca.
Una de les disciplines d’aventura amb més tirada darrerament és la dels circuits de ponts elevats. Al Ripollès també ho podeu fer.
Practica Tir amb Arc en diferents especialitats de recorregut. Una nova manera de gaudir l'entorn.
Directori de Refugis guardats que disposa la comarca del Ripollès.
Viviu la natura activament, exploreu sensacions noves i fresques. Deixeu-vos guiar pel Ripollès i gaudiu de descobrir les múltiples possibilitats que us oferim. Un plaer per damunt de tot.
Pirineus Generalitat de Catalunya - Departament de Treball Unió Europea - Fons Social Europeu Pacte Territorial per a l'Ocupació de les comarques de Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Innovació, Universitats i Empresa Ripollès Desenvolupament Catalunya Turisme Patronat Costa Brava - Pirineu de Girona Turismo de España