Aquest lloc web fa és de cookies de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la navegació. Si continueu navegant, considerarem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir més informació, això com saber com canviar-ne la configuració consultant la nostra política de cookies.
Castellano
TEMPS ACTUAL A:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Esquí
Una vall única. L'estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins el Pirineu Oriental, dominant un dels punts més elevats de la vall de Ribes i envoltada per cims de gairebé 3.000 metres d'altitud.
Amb gairebé 35 anys d’activitat com a pista d’esquí, Vallter 2000 es troba en un cercle d’orígen glacial , a la zona més oriental del Pirineu, i dins el terme municipal de Setcases. Escapa't per descobrir.
La gran estació de Catalunya, la més antiga i la més moderna, en un entorn natural incomparable. Ambient, història i diversió per descobrir.
El Ripollès, és un espai idoni tant per l’iniciació com el perfeccionament de l’esquí de muntanya, una activitat que combina les tècniques de l’esquí alpí, esquí Nòrdic i l’alpinisme per arribar als racons més salvatges i bonics quan la muntanya és coberta de neu.
Pirineus Generalitat de Catalunya - Departament de Treball Unió Europea - Fons Social Europeu Pacte Territorial per a l'Ocupació de les comarques de Girona Generalitat de Catalunya - Departament d'Innovació, Universitats i Empresa Ripollès Desenvolupament Catalunya Turisme Patronat Costa Brava - Pirineu de Girona Turismo de España