El propietari de l'establiment ens comenta que:

El restaurant Reccapolis es va inaugurar el 6 de gener de 1999 en una bonica casa senyorial de Ripoll, amb l'intenció de donar un nou servei de restauració a la comarca. Els nostres objectius són la qualitat i el confort dels nostres clients, a qui volem oferir unes instal.lacions noves amb un disseny acurat, una cuina selecta, el millor dels serveis...tot això aquí mateix, a la carretera de Sant Joan, 68, de Ripoll.
Els nostres menjadors són idonis per àpats íntims, celebracions familiars o reunions d'empreses. També els podem oferir un menjador privat amb capacitat per a 15 comensals i una sala per a grups de 40, a més d'un jardí que amb l'arribada del bon temps oferim per fer l'àpat a la fresca.

Situat a les afores de la vila de Ripoll a la carretera que va en direcció a Sant Joan de les Abadesses des del centre de Ripoll. Després de l'empresa Tallers Casals.

Cuina elaborada de mercat que preparem amb molta cura tots i cadascun dels plats de la nostra carta. L'equip de cuiners està dirigit per Valentí R.Garcia Borgio.