El propietari de l'establiment ens comenta que:

L'Hotel Calitxó és un hotel rústic d'alta muntanya amb més de 40 anys i quatre generacions que l'han mantingut viu, convertint la seva casa a casa vostra. Forma part d'una comarca rica en història, de natura generosa i paisatges agradables, on la tradició s'omple de contingut. És el lloc ideal per gaudir d'una estada en un ambient tranquil, rebent un tracte familiar i en el qual la naturalesa acariciarà seu repòs.

El nostre hotel disposa de 12 habitacions dobles confort, 12 habitacions superiors i 2 habitacions familiars.

Al nostre restaurant poden degustar els productes de temporada a una carta elaborada a consciència, comptant també amb matèria primera de proximitat.

Els serveis de terrassa i piscina estan disponibles durant la temporada d'estiu. Servei d'aparcament particular i servei de bar durant tot l'any.
Activitats d'oci:

 • Molló Parc és un Parc Natural situat en un bosc on l’animació surgeix del propi espai a través de la seva fauna i flora. I on, a més, el visitant no és un espectador qualsevol, sinó que esdevé un actor del seu propi recorregut a l’aire lliure mentre passeja pel bosc i els prats ubicats al cor de la Vall de Camprodon.

  www.molloparc.com
 • Passeja't per Camprodon. Natura, salut, esports, família i un munt de possibilitats per gaudir a cada moment d’una experiència única i irrepetible. Vine, gaudeix i respira Camprodon!!!
   
  Camprodon es troba al centre de la vall i té una tradició turística de més d'un segle. Ofereix una rica vida comercial concentrada al carrer València, el més concorregut i el punt neuràlgic de la vila, convertit en zona de vianants. A més, dóna una oferta lúdica, hotelera i esportiva molt completa.
   
  www.camprodon.cat
 • A la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases, Vallter és un lloc ideal per a la pràctica dels esports de muntanya a l’aire lliure. La seva bona ubicació permet gaudir d’altres activitats com raquetes, camps de neu, tallers de nivologia, snowboard, freeride i descensos amb trineu o tubby al Parc Lúdic.

  La seva privilegiada situació geogràfica al nord dels Pirineus permet també contemplar una panoràmica única i excepcional, ja que des de la cota 2.535m es divisa la badia de Roses i el Cap de Creus (Costa Brava). A més, la seva proximitat amb Girona permet poder anar a l’estació amb un trajecte breu i improvisat.

  Aquest any l’estació aposta per una nova oferta que combina l'ascens amb el descens, el concepte "Puja & Baixa”. Això la converteix en la destinació ideal per passar el dia als visitants que vénen de Girona i Barcelona, per la seva proximitat.

  La gran varietat d’activitats i serveis permeten gaudir d'una excel•lent experiència a Vallter i, a més, els seus preus ho fan possible per a tots els públics.
La proposta de
Hotel Calitxó
ESCAPADA FAMILIAR A MOLLÓ PARC

Gaudeixi amb tota la família d’una nit al nostre hotel i la visita a un dels parcs d’animals més importants de l’estat.

Per reserves truqueu al 972 74 03 86 o bé per correu a info@hotelcalitxo.com
Envia una petició de reserva a
Hotel Calitxó