Vall de Núria
Vall de Núria
Queralbs
Una VALL ÚNICA, al Ripollès. Tot un món de sensacions des del primer moment. Descobreix un entorn incomparable on les aigües del riu Núria poden escolar-se només per unes estretes i profundes gorges.
L’estació de muntanya Vall de Núria, d'una riquesa natural i paisatgística única, està situada dins del Pirineu Oriental, en el terme municipal de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, envoltada per cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents.

Us proposem gaudir d’aquest paisatge espectacular d’alta muntanya amb un transport singular: el tren cremallera. Té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.
+ informació
Estació de Muntanya
Vall de Núria

17534 Queralbs (Ripollès)
Tel. 972 732020
www.valldenuria.cat
EL CREMALLERA, UN VIATGE MÀGIC
Gaudireu d'aquest paisatge espectacular d'alta muntanya amb el tren cremallera, l'única via d'accés a Vall de Núria des de Ribes de Freser, on podeu arribar en cotxe o en tren.

El cremallera de Vall de Núria és la garantia de preservació de la salut mediambiental de la Vall, i el mitjà amb el què poder gaudir millor d'un entorn incomparable, fent del trajecte una experiència inoblidable.

Cremallera Vall de Núria
EL SANTUARI DE LA MARE DE DÉU DE NÚRIA

El recer espiritual d'un santuari marià d'arrels i tradicions antigues, lloc de peregrinatge, meditació i pregària.
Núria és un lloc de pelegrinatge concorregut. A quasi dos mil metres d’altura, ofereix no sols un recer natural entre grans cims, sinó també el recer espiritual d’un santuari marià d’arrels i tradicions antigues. Espai idoni per organitzar-hi recessos i dies de meditació i pregària.
Els preveres i l’equip que en té cura estan a la vostra disposició per oferir-vos un ambient d’espiritualitat, amb una litúrgia sòbria i viscuda, i solemnitzada per música d’orgue.
Santuari de Núria
ESQUÍ + SNOW +
NATURA

A l'hivern Vall de Núria es converteix en una estació d'esquí acollidora, de caràcter familiar, per als amants de l'esport i la natura que fugen de la massificació.
UNA ESTACIÓ D'ESQUÍ DE DIMENSIONS IDEALS
11 pistes amb pendents per a tots els nivells, 5 remuntadors, zona de debutants i nou circuit permanent de raquetes. Amb tots els serveis, escola d'esquí, lloguer de material i servei d'atenció mèdica les 24 hores.

SNOW
Un Snowpark , amb big jumps, baranes, calaixos, rainbows...(per a tots els nivells) un Boardercross pels grans amants d'aquest esport.

PARC LÚDIC
Gaudiu en grup o en família de la màgia de la neu, 2 tubbys (infantil i adult), pistes de trineus, i molt més...
EL CAU DE LA MARMOTA
Parc infantil (4-10 anys) amb activitats guiades per monitors especialitzats. Gratuït per a les famílies allotjades a l'hotel i als apartaments de Vall de Núria.
VAll de Núria
DIVERSIÓ+ESPORT
+NATURA

A la primavera, l'estiu i la tardor, Vall de Núria et convida a viure l'extraordinari paisatge, fauna i flora que ens envolta.
Vall de Núria disposa d'una àmplia oferta d'activitats lúdiques per gaudir de l'entorn, tant per a adults com per a infants: tir amb arc, barques i canoes al llac, minigolf, excursions a cavall, senderisme, nordic walking i circuits d'orientació i per als més petits, la granja i passejades en ponis.

PARC LÚDIC Parc de diversió en grup o en família, amb 2 tubbys, un nou parc d'aventura, jocs d'equilibri, rocòdrom i tirolines!

A Vall de Núria organitzem tot l'any un munt d'activitats puntuals tant per adults com per a infants, obertes a tothom.
Us hi esperem!

Vall de Núria a l'estiu