Vallter 2000
VallterSetcases

 
ESCAPA'T PER DESCOBRIR
Vallter és la neu més mediterrània dels Pirineus.
Amb gairebé 35 anys d’activitat com a pista d’esquí, Vallter 2000 es troba en un cercle d’orígen glacial (cercle de Morens - Ull de Ter), a la zona més oriental del Pirineu, a la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases.

Envoltada de cims, alguns d'ells sobrepassen els 2.800 metres, la base de l'estació està situada a 2.000 metres d'altitud sobre la vall del riu Ter.
La seva privilegiada situació geogràfica permet contemplar una panoràmica única i excepcional. Des de la cota 2.535 m es divisa la badia de Roses i el cap de Creus (Costa Brava).

Aquesta proximitat al mar fa que les borrasques de llevant  deixin  gruixos  de neu que poden sobrepassar el metre d'alçada. Vallter és la neu més mediterrània dels Pirineus.

 
 
 
 
 
ESCAPA'T PER FER ESPORT

Vallter 2000 disposa d’11 remuntadors mecànics:
2 Telecadires
5 Telesquís,
3 Cntes transportadores
1 Telecorda

A més, la neu està garantida gràcies els 84 espersors.


ESCAPA'T PER GAUDIR

La proximitat i l’oferta de serveis permeten poder gaudir tranquil•lament de la jornada d’esquí a Vallter. Venda de forfets, armaris guardaesquís i consigna a peu de pistes. Lloguer de material modern. Botiga d’esports oberta temporada d’hivern i d’estiu. Centre mèdic amb personal qualificat. Zones de pàrquing gratuïtes i per abonats. Jardí de neu equipat amb telebaby. Escola d’esquí amb més de 40 professors titulats. Neu assegurada a la major part de l’àrea esquiable i màxima seguretat.

 
 
 
 
+ informació
Vallter 2000
Estació d'Esquí i Muntanya
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Tel. 972 13 60 57
www.vallter2000.com
 
 
 
Vallter 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
ESCAPA'T PER DESCOBRIR.
Gaudeix l'estiu a Vallter 2000, l'estació més mediterrània dels Pirineus.

 
A la comarca del Ripollès i dins el terme municipal de Setcases, Vallter és un lloc ideal per a la pràctica dels esports de muntanya a l'aire lliure. La seva bona ubicació permet gaudir d'altres activitats com el senderisme, tota mena de rutes i circuits per la vall, a peu i en bicicleta, visitar el naixement del riu Ter amb el Telecadira...
 
La seva privilegiada situació geogràfica al nord dels Pirineus permet també contemplar una panoràmica única i excepcional, ja que des de la cota 2.535m es divisa la badia de Roses (Costa Brava). A més, la seva proximitat amb Girona permet poder anar a l'estació amb un trajecte breu i improvisat.
 
La gran varietat d'activitats i serveis permeten gaudir d'una excel·lent experiència a Vallter i, a més, els seus preus ho fan possible per a tots els públics.
 
 Vallter
 
+ informació
Vallter 2000
Estació d'Esquí i Muntanya
Pla de Morens, s/n
17869 Setcases
Tel. 972 13 60 57
www.vallter2000.com