BI6000
Una gran aventura amb bicicleta de muntanya, en una de les zones més salvatges i precioses dels Pirineus orientals.
La Bi6000 és una aventura amb bicicleta de muntanya a cavall de dues comarques, Ripollès i Alta Garrotxa, en una de les zones més salvatges i precioses dels Pirineus orientals.
Tot això transcorrerà al llarg de 250 KM i 6000 metres de desnivell positiu, pujant a varis colls de 2000 metres.
Circulareu per antigues rutes de transhumància, petits senders del temps del contraban i creuant, en algun moment, la ruta de la retirada dels republicans. El 90% de la ruta serà per corriols  i pistes forestals Una volta en etapes que vosaltres podreu donar-li la mida de duresa en funció de la vostra forma física.

La sortida és a Camprodon, es recorrerà la major part de la vall i tot seguit  saltarem cap a la vall de Ribes per acabar creuant el baix Ripollès i finalitzar al mateix punt de sortida
El nivell paisatgístic de la travessa és de gran valor: vistes d’alta muntanya (Puigmal, Gra de fajol, Pedraforca, Bastiments, Costabona, Canigó etc.), boscos magnífics: rouredes, fagedes, pinedes…

Al llarg de la ruta hi podrem trobar una gran varietat de fauna tant salvatge com domèstica. Mentre creuem les zones rurals i prats de pastura ens acompanyaran magnífics ramats de vaques, ovelles i eugues, i amb una mica de sort, podrem arribar a trobar altres espècies salvatges com l’isard, el porc senglar, el voltor, l’àliga i la guilla entre d’altres.

Els amants de l’arquitectura podreu gaudir d’una gran quantitat de meravelles del romànic com el Pont de Camprodon, Monestir de Ripoll, església i Majestat de Beget, l’abadia de Sant Joan de les Abadesses, l’església de santa Cecília de Molló i Monestir de Sant Pere  entre d’altres.

Per poder aconseguir finalitzar aquest repte personal contarem amb els serveis d’allotjament de diferents categories i la magnífica gastronomia de la zona.
BI6000. Alta ruta en BTT
+ informació
BI6000
C/Josep Morer, 28
Camprodon 17867 (GIRONA)
T. 605 227 978 . 669 268 922