Rutes gastronòmiques pel Ripollès: Tres rutes perquè pugueu tastar els plat típics i tradicionals de cada zona: La Vall de Ribes, La Vall de Camprodon i el Baix Ripollès. Fes Turisme al Ripollès
Rutes gastronòmiques

L'excel·lència gastronòmica és una virtut de la qual participen tots els pobles de la nostra comarca. Aneu on aneu, sempre podreu gaudir del plaer de la cuina natural i autòctona, tradicional, sofisticada o, fins i tot genial.

Un bon menjar és un ingredient essencial per disfrutar d'unes bones vacances i El Ripollès és famós en oferir alguns del millors productes i aliments naturals del país.

Us proposem tres rutes a seguir perquè pugueu tastar els plat típics i tradicionals de cada zona: La Vall de Ribes, La Vall de Camprodon i el Baix Ripollès. A cadascuna d'elles hi trobareu una selecció de diferents restaurants que ens ofereixen els seus plats més característics i rellevants de la seva cuina. No teniu excusa! Veniu a gaudir del plaer de seure a taula i degustar els autèntics plats de muntanya, que aquesta colla de restaurants posen al nostre abast. Bon profit!